Ikke kategoriseret — 15. maj 2018 kl. 23:01

Ungdomsafslutning den 8. juni 2018

Kære alle ungdomsmedlemmer, forældre, trænere og ledere,

Sæsonen 2017/2018 er nu gået på hæld og den nye sæson 2018/2019 er så småt startet op. Ja; tiderne hvor håndbold alene blev spillet mellem oktober-april er en saga blot. Men vi vil naturligvis gerne markere overgangen til den nye sæson med en sæsonafslutning for vores ungdomsmedlemmer, hvor vi kan sige tak for den forgangne sæson til medspillere, trænere og ledere. Samtidigt vil vi også benytte lejligheden til at sige tak for den store opbakning og det store engagement, som både spillere, forældre, trænere, ledere og frivillige udviser for vores fantastiske klub.

Vi inviterer hermed til Ungdomsafslutning for alle børn til og med U18 (U18 spillere i sæson 2017/2018) den 8 juni kl. 18.00 i FrederiksborgCentret. Efter velkomst bydes der på en lækker middag tilberedt af FrederiksborgCentrets dygtige personale. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer til meget fordelagtige priser. Hillerød Håndboldklub byder dog på ”det første glas”.

Efter dejlig mad og hygge vil vi kl. 20.00 forestå en kåringsceremoni , hvor vi kårer Årets spiller og Årets fighter for de respektive hold. Selve kåringsceremonien vil foregå i Hal 1. Vi forventer, at kåringerne er afsluttet ca. kl. 22.00. Herefter vil der være mulighed for hygge og musik inden vi ønsker hinanden en god sommer og god ny sæson.

Pris for arrangementet er 75,- pr person uanset alder. Tilmelding skal foregå via KlubModul senest mandag den 28 maj. Klik her for tilmelding

Vi glæder os til at tilbringe nogle hyggelige timer sammen med jer.

Bestyrelsen, Hillerød Håndboldklub