Nyheder — 31. marts 2019 kl. 21:43

U13 Drenge trænerteam for den kommende sæson

Vi er klar til at præsentere trænerteamet på vores U13 drenge i den kommende sæson 2019/20.

I Hillerød HK er vi glade for at vi på U13 drenge har en stor talentfuld gruppe drenge på vores kommende U13 drenge. Drengene har i denne sæson spillet i den bedste række og deltager sidst på sæsonen ved de uofficielle DM i Hvidovre for U12 hold.

Til at stå i spidsen for U13 drengene er vi glade for at vi kan byde velkommen tilbage til et kendt ansigt i klubben. Christoffer Madsen kommer i kommende sæson til at stå i spidsen for U13 drenge truppen.

Christoffer startede sidste sæson ud med at træne årgangen, men blev headhuntet til job som fuldtidstræner i den færøske klub Tjaldur. Et job som han har haft i denne sæson, men har besluttet sig for at komme hjem og arbejde videre med drengene – hvilket vi i Hillerød HK er meget glade for.

Christoffer har tidligere træner U12 drenge i klubben, med stor succes. Udover U12 drenge, har han også trænet U16 drenge samt været fysisktræner for alle ungdomshold i Hillerød HK.

Selv har Christoffer været med til at spille Hillerød HKs bedste herrer hold op fra kvalrækken til 2. division og har i denne sæson spillet i den færøske liga for klubben Team Klaksvik.

Til at assistere Christoffer er vi glade for at Jonas Sørensen har sagt ja til at tage en sæson mere med drengene.

Jonas har været træner i Hillerød HK i mange år og har trænet alt fra U10 til U18 på både drenge- og pigesiden.

Jonas har en rigtig god tilgang til træningen af de unge ungdomsspillere og er meget fokuseret på den enkeltes udvikling.

Vi er også glade for at vi kan fortælle at vi har tilknyttet Sofie Jørgensen som en del af teamet på U13 drenge. Sofie er en del af vores målvogterteam i klubben, og ser frem til at kunne bruge nogle af disse kompetencer i forbindelse med træningen af U13 drenge.

Ved siden af håndbolden er Sofie uddannet fysioterapeut, så Sofie har her nogle kompetencer inden for den fysisk udvikling af spillerne, som vi glæder os rigtig meget til at trække på.

Vi arbejder stadig på at få lavet en aftale med en fjerde træner til trænerteamet – som kan hjælpe omkring teamet i samarbejde med Christoffer, Jonas og Sofie.