Ikke kategoriseret — 23. september 2019 kl. 21:41

U13 Drenge godt i gang!

U13 drengene har nu været i gang siden først i maj. Der har i begyndelsen været meget at arbejde med. Der er kommet ny træner, som især i forsvaret er kommet med nye udfordringer til drengene. Disse udfordringer har drengene dog taget i stiv arm og arbejdet rigtig godt med, at få til at fungere.

Kampmæssigt startede vi sæsonen til Furesø cup. Vores nye forsvar for alvor kom på prøve, da vi blev testet mod rigtig dygtige hold. Det blev til 3 nederlag og en sejr for hold A. Og 2 nederlag og 2 sejre for hold b. Vi tog hjem fra denne weekend med masse at lære, men samtidig også med en tro på, at den opgave skulle vi nok kunne løfte.

Efter Sommerferien startede vi ud med en træningsweekend, hvor alle spillere deltog. Det var en rigtig hyggelig weekend, hvor vi fik trænet 4 gange og alle fik spillet en kamp hver.

Nogle uger senere tog vi til niveaustævne. Vi var i den periode løbet ind i nogle skader og derfor er presset på antal spillere og derfor var det få spillere der måtte kæmpe sig igennem nogle hårde kampe, men vi tog igen en masse læring med fra kampene.

Der har efter sommerferien været en del skader, hvilket er meget naturligt i den alder drengene har. Men de skadede spillere skal have stor ros for, at møde op og støtte samt være sammen med holdkammeraterne til både træning og kamp.

Vi har i weekenden d. 20-23 september været til Næstved cup. Til stævnet var næsten alle mand klar og friske på at give den en fuld gas på håndboldbanen. Hold A formåede at spille sig i A finalen og spillede derfor 8 kampe i weekenden, Hvor 6 af dem blev vundet. De blev kun besejret af et godt Hvidovre hold af 2 omgange. Hold B spillede ligeledes mange kampe, men måtte desværre se sig slået i kvartfinalen.

U13 drengene er en social gruppe, som fungerer rigtigt godt sammen. De har det rigtig sjovt i hinandens selskab, samtidig med at de er gode til at overholde aftaler, hvilket der for trænerteamet gør dem dejlige at være sammen med.

Vi i trænerteamet er meget tilfredse med den udvikling drenge er gået igennem håndboldmæssigt i den første tid af sæsonen og glæder os meget til at forsætte med at arbejde og være sammen med de dygtige og dejlige drenge fra Hillerød HKs U13 Drenge!

/Christoffer Madsen, Cheftræner U13 Drenge

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*