Nyheder — 22. marts 2019 kl. 13:01

Trænerteam på U15 Drenge sæsonen 2019/20:

Vi er glade for at kunne præsentere trænerteamet på U15 drenge for sæsonen 2019/20.

I denne sæson har vores U15 drenge spillet i 1. division på et hold bestående af en blanding af 1. og 2. års. Holdet har været igennem en god udvikling, hvor der har været plads til at de enkelte spillere har udviklet deres kompetencer. 

Vi ser derfor frem mod en sæson, hvor en del af de erfaringer og “lærepenge”, som drengene har fået i år – skal udnyttes for at lægge yderligere på deres egen udvikling.

Nikolai Drifte kommer igen i år til at stå i spidsen for vores U15 drenge i den kommende sæson. Nikolai spiller selv på klubbens førstehold i 2. division. Nikolai kommer med et stort engagement og meget håndboldviden. Han har selv været tilknyttet et elitemiljø i Ikast, hvor han på tætteste hold har set hvordan man arbejder med spillere på højeste niveau.

Til at assistere Nikolai er vi glade for at Mikkel Carlsson også har valgt at forlænge sin aftale. Mikkel læser til dagligt til fysioterapeut og har derigennem en stor viden omkring fysisk- og skadelsforbyggende træning. En vigtig del af arbejde med spillere i denne aldersgruppe.

Vi glæder os til endnu en spændende sæson!

Hvis nogle kunne have interesse i at høre mere om vores U15 drengetrup – er I meget velkomne til at tage kontakt til Nikolai Drifte eller ungdomsformand Morten Rasmusson (Tlf.51917456)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*