Ikke kategoriseret — 29. april 2019 kl. 21:21

Trænere på U11 Drenge sæson 2019/20

Vi er glade for at kunne præsentere trænerteamet på vores U10 og U11 drenge for den kommende sæson.

U11 drenge er klubbens største trup med 40 spillere i skrivende stund. Den store gruppe drenge er fyldt med gode og træningsvillige spillere.

Vi glæder os til at følge drengenes yderligere udvikling i den kommende sæson.

I spidsen for U11 drenge har vi en meget velkendt herre i Hillerød HK. Vi er glade for at Jon Johansson har sagt ja til denne opgave.

Jon har trænet hold i alle aldre i Hillerød HK i mange år – og vi ser frem til at U11 drengene i den kommende sæson kommer til at få udbytte af Jons store engagement og erfaringer.

Til at hjælpe Jon med denne store gruppe af spillere er har vi et stort team af meget kompetente trænere.

Mads Lindkvist har gennem de sidste år været tilknyttet vores U10 drenge hold – og vi er meget begejstrede for at Mads har sagt ja til at tage endnu et år med drengene. Mads’ store engagement, altid gode humør og overskud, har været med til at flytte afdelingen et stort stykke, og glæder os til at følge Mads’ arbejde endnu et år.

Tobias Palmer er et næsten nyt ansigt som træner i klubben. Tobias har hjulpet som stævnetræner på vores U9-U10 drenge i den netop afsluttede sæson, og vi er meget glade for at han har sagt ja til at være en permanent del af teamet i den kommende sæson.

Tobias er selv en del af klubbens herrer hold og har selv meget praksiserfaring fra egen træning.

Malou Skarby har de seneste tre sæsoner været tilknyttet først U10 piger og senere fulgt årgangen op på U12 piger, hvor hun har gjort et godt stykke arbejde. Vi er derfor glade for at Malou har sagt ja til at være en del af trænerteamet hold U11 drengene i den kommende sæson. Malou spillere selv på klubbens 3. divisions damehold.

Vi ser frem til at følge Malous arbejde på drengesiden, og er sikker på at hun i samarbejde med det øvrige trænerteam kan være med til at flytte drengene yderligere.

Til sidst er vi glade for at Henrik Wilhjelm har sagt til at hjælpe i trænerteamet i endnu en sæson. Henrik har i denne sæson været med på holdet og vi er glade for at han har takket ja til sammen med Mads at sikre kontinuitet i trænerteamet.

U11 Drengene starter den nye sæson op onsdag d. 8. maj med et forældremøde 18:30-19:30 i FrederiksborgCentret (Se lokaleinfo på infoskærm i forhallen)

Hvis der er spørgsmål er I velkomne til at kontakt Jon på: 28250899