Ikke kategoriseret — 20. juli 2017 kl. 21:04

Opstartsfest for ungdommen

OPSTARTSFEST

Kære alle

Da det desværre ikke lykkedes os, at få afholdt vores afslutningsfest for vores ungdomsafdeling, har vi besluttet, at vi vil afholde en opstartsfest.

Vi har valgt at lave arrangementet lidt anderledes en hvad vi ellers har gjort, da vi rigtig gerne vil se så mange af vores små medlemmer som muligt.

Derfor inviterer vi til et frokost arrangement, hvor der vil være aktiviteter for små og store i løbet af formiddagen og herefter frokost for alle.

Arrangementet vil foregå på Grønnevang skole, Jespervej, 3400 Hillerød den 19. august fra kl. 10.00 – 16.00.

Alle spillere møder kl. 10.00 og kl. 13.00 vil der være frokost for både børn og voksne.

Arrangementet koster 100,- for alle tilmeldte, – og du tilmelder jer på nedenstående link senest 5. august 2017:

Vi håber meget på, at I vil støtte op om en anderledes festlighed – vi vil gøre vores til, at alle får en dejlig dag.

Der vil på dagen være kiosk på skolen, så I her kan købe drikkelse etc.

Har du tid og lyst til at give en hjælpende hånd til afvikling af arrangementet, eller har du lyst til at bidrage med en kage, så skriv gerne til Dorthe på; dorthe@bagge-bloch.dk

Mange hilsner med ønsker om en dejlig sommer til jer alle.

Dorthe Bloch