Nyheder, Sponsorer — 11. juni 2017 kl. 21:11

Ny træningsdragt og nyt tøjmærke

Kære medlem af Hillerød Håndbold klub

Så er det atter tid til at vi skal have nyt tøj i klubben, det gælder både spillertøj og træningsdragter

Vi har valgt at skifte fra Hummel da vi efter 12 år med Hummel som samarbejdspartner i klubben, da vi synes det er tid til noget nyt og her er valget faldet på verdens 4 største sportsbrand JOMA , som udover at kunne levere spille tøj og dragter af høj kvalitet, også vil give alle vores medlemmer mulighed for at købe en række spændende tilbehør, fra deres store katalog, her kan bla. nævnes løbetøj, sportsbh, indershorts, og meget andet, samt en mængde gode produkter fra MC davids store katalog.

Mød op sammen med dine forældre og hold kammerater, og prøv det nye tøj, i Frederiksborg centret allerede i næste uge, så kan vi have det klar til dig, når den nye sæson starter, Træningsdragterne er i lighed med tidligere år  med dit eget navn og initialer. Der vil på træningsdragterne være en lille egenbetaling på 300 kr.

Onsdag 14/6  kl. 16.00 – 18.30

Torsdag 15/6 kl. 16.00 – 20.00

Begge dage i Frederiksborg centret på Milnersvej

På vegne af Hillerød Håndboldklub

Michael Wermuth                                                     Dorthe Bagge Bloch

31 31 40 00                                                                 60 39 02 00

3 kommentarer

1. Fællesskab er vores styrke! Wow. Måske vores motto netop skulle være brugt i denne sammenhæng!!! Hvid er vores farve!
    Ekstraordinær generalforsamling, vi venter stadig?!!

2. U6 har spurgt til hvilken størrelse dragterne kan fås ned til????

• Hej Pia. Det er nu undersøgt og svaret er, at dragtere fås helt ned til str. 4 år.