Nyheder — 22. december 2019 kl. 21:44

Julehilsen fra bestyrelsen

Kære medlemmer i Hillerød Håndboldklub

Så er det snart jul, og inden årets store klubtur til Lund står for døren, vil vi gerne benytte anledningen til at sige tak for det snart forgangne år, en fortælling om hvad der rører sig og planer for det kommende år.

Bestyrelsen har siden september haft rygende travlt med at søsætte flere projekter, der har til formål at skabe struktur, sammenhold og stabile indtægtsmuligheder.

Heriblandt kontaktforældre.
I Hillerød Håndboldklub er vi beriget af mange medlemmer og mange fantastiske ressourcer.
Udfordringen er indimellem at vi alle er fordelt på forskellige haller på forskellige tidspunkter. Derfor er synlighed, kommunikation og ”sammenholdskultur” på kryds og tværs af holdene indimellem svært at få skabt.
vi vil med en kontaktforældre ordning gerne fremme muligheden for en højere grad social dynamik og
Styrke vores slogan: ”Fællesskabet er vores styrke”.
Mange forældre har allerede meldt sig, og vi håber løbende at kunne udvikle konceptet så vi bedst muligt får skabt initiativer både på de enkelte hold, og på kryds og på tværs af hold og årgange.

Royal Stage frivillige.

Hillerød Håndboldklub er i november måned også blevet medlem af den nystiftede forening ”Royal Stage frivillige”.  Det er en forening, som giver brugerne i Royal Stage mulighed for at byde ind på vagter til næsten alle planlagte arrangementer i Royal Stage, og dermed give mulighed for at tjene penge til klubben.
I starten af det nye år, vil vi byde jer til et informationsmøde og give jer et nærmere kendskab til hvordan i selv kan byde ind på vagterne, som vil blive løbende præsenteret.
Vi takker for det gode samarbejde med Royal Stage og mulighederne for at støtte vores klub.

Talentudvikling
Efteråret har også budt på workshop og flere samarbejdsmøder med Nordsjælland Håndbold med henblik på at skabe de bedste muligheder for at skabe gode talentudviklingsrammer for vores spillere og styrke spillertruppen i Nordsjælland Håndbold. Der er mange hensyn at tage, men dialogen er konstruktiv og i 2020 forventer vi at kunne præsentere en mere konkret plan for vores samarbejde.

I det små har vi startet med at indføre 3. halvleg med de yngre målgrupper, når holdene fra hhv. Hillerød, Helsinge og Helsingør mødes til kamp, så kendskabet og sammenholdet kan blive bygget op fra grunden.

Sponsor
Vi har haft travlt med at løbe vores mange udvalg i gang. Vi mangler stadigvæk at få løbet vores sponsorudvalg endeligt i gang. I en klub med så mange forældre, håber vi at i vil være med til at holde øjne og ører åbne for gode sponsormuligheder. Kontakt endelig Bestyrelsen hvis i har gode ideer eller vil lægge kræfter i udvalget.

I det nye år, er forberedelserne til næste års Påskecup naturligvis i fuld sving. Vi har allerede knap 100 tilmeldte hold. Og pt. er hold fra både Sverige, Frankrig, Tyskland og Færøerne blevet tilmeldt. Vi håber i alle igen er klar til en påske i håndboldens, hyggens, og fællesskabets tegn. Vi glæder os!

Vi vil løbende melde ud på både hjemmeside og facebook, når nye arrangementer eller tiltag opstår.

Med ønsket om en glædelig Jul og et farvestrålende nytår

Bestyrelsen Hillerød Håndboldklub
Maria Højer Nannberg