Ikke kategoriseret — 29. august 2019 kl. 21:50

Invitation Frivilligfest

Indbydelse til fest for de frivillige i Hillerød Håndbold Klub.

Kære alle frivillige,

Det er med enorm stor beundring og ydmyghed, vi i bestyrelsen igen og igen oplever, hvordan I frivillige stiller op og hjælper til i forbindelse med diverse arrangementer. Arrangementer der bidrager til den økonomiske udvikling af vores klub, men også arrangementer, som skal skabe samvær og fællesskabsfølelse for os i og omkring Hillerød Håndbold Klub. 

I det seneste regnskabsår, har vi haft Big Fat Snake koncert, hvor det var fantastisk at se alle de glade servicemindede frivillige, der var med til at gøre aftenen til en særdeles vellykket byfest i håndboldens tegn. 

Flere frivillige kræfter stillede op til det årlige salg af Nytårskrudt. Imponerende hvilken holdånd og ejerskabsfølelse for at sikre en god oplevelse for både hinanden og kunderne i butikken. 

I Påsken foldede vores ”tag-line” sig virkelig ud; ”Fællesskab er vores styrke”. Hold nu op en indsats! Flere end 200 frivillige var med til at sikre en helt igennem fantastisk afvikling af selve stævnet og samtidig – og ikke mindst – en mindeværdig oplevelse for mere end 2.500 ungdomsspillere og deres ledere. 

Læg her til frivillige timer i forbindelse med afholdelse af stævner og håndboldskoler (både målmands- og håndboldskole i sommerferien)….

Vi er simpelthen så taknemlige og ydmyge omkring den indsats I har ydet for vores klub og som er så vigtigt for det arbejde vi i dagligdagen forsøger at gøre for Hillerød Håndbold Klub. Vi vil gerne anerkende og sige tak for jeres indsats ved at indbyde jer til en festlig aften med middag og ligger op til lidt dans og musik.

Fredag den 27/9 kl. 19.00.

Hillerød Håndbold Klub byder på middag og et glas vin, øl eller vand (øvrig forbrug er for egen regning til meget favorable priser).

Af hensyn til bestilling af mad, er det vigtigt, at der sker forudgående bindende tilmelding. Tilmeldingsfrist senest den 15/9.

Vi tillader os at afkræve 100,- for udgift til mad, såfremt der er ”no show”. så vi også undgår madspil. 😊

Tilmelding skal ske via dette link: https://hillerod-hk.nemtilmeld.dk 

Vi håber, at rigtig mange vil være med til at fejre vores Fællesskab!

Vær opmærksom på, at der er ordinær generalforsamling i Hillerød Håndbold Klub kl. 17.00 – 18.30, hvor alle er velkommen til at deltage inden middagen.

Såfremt der er spørgsmål, kan Karina Pontoppidan kontaktes på karina@hillerod-hk.dk.

På gensyn 

Bestyrelsen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*