PÅSKECUP 2019

Se flere billeder mv. på Påskecups egen facebookside her: https://www.facebook.com/Hillerodpaaskecup/

Vi ved alle, hvad fællesskab betyder for vores klubber – og ikke mindst for vores medlemmer, både spillere og trænere. Det er de gode oplevelser sammen, der skaber fællesskab: Klubture skaber fællesskab.

I Hillerød Håndbold Klub er fællesskab vores styrke. Men vi deler gerne ud af den. Det er derfor med stor glæde, at Hillerød Håndbold Klub inviterer jer til at deltage i vores påskecup – et påskestævne for både danske og udenlandske ungdomshold i U9-, U10-, U12- og U14-, U16- og U19-rækken.

Vi har lært fra de bedste. Så vi ved, hvor vigtig struktur og kvalitet, transport og nærende mad er for et
håndboldstævne. Samtidig har vi konstant fællesskabet for øje. Det betyder, at I inviteres til et håndboldstævne, der kombinerer håndbold med gode oplevelser.

KLIK HER for at se invitationen

Yderligere information fås hos på info@hillerod-hk.dk eller på Påskecuppens helt egen hjemmeside.