Ikke kategoriseret — 1. april 2019 kl. 11:07

Dame Senior trænerteamet til sæson 2019/20

Vi er nu glade for at kunne løfte sløret for trænerteamet hos vores Dame Senior i den kommende sæson.

I denne sæson har vi igen haft en god udvikling i vores dame senior afdeling. Damerne har gennem hele sæsonen ydet en stor træningsindsats, der er skabt et rigtig godt miljø med mange til træning hver gang.

I turneringen har 3. divisions holdet spillet sig i den bedste halvdel af tabellen mens serie 1 damerne sikrede sig et år mere i rækken.

Vi er derfor glade for at Tobias Rasmusson og Mikkel Thorsen igen i år har valgt at takke ja til at fortsætte med holdet i endnu en sæson.

Teamet har fungeret rigtig godt med Tobias i spidsen som cheftræner og Mikkel til at assistere ham.

Til den kommende sæson skal vi byde velkommen tilbage til et kendt ansigt i klubben. Vi er meget glade for at Mads Holmgaard har takket ja til at være træner for vores serie 1 damer i den kommende sæson. Vi er sikre på at teamet med Tobias, Mikkel og Mads, vil kunne udvikle miljøet omkring vores damer yderligere.

Mads har tidligere trænet ungdomshold på pigesiden i Hillerød HK og har efter to års pause fra trænergerningen fået energi og lyst til at komme i gang igen.

Vi glade for at vi med Tobias og Mikkel får skabt kontinuitet i vores dameafdelingen efter mange skift og ser meget frem til at følge damernes fortsatte udvikling.

Vi vil benytte lejligheden til at takke Casper Andersen for hans indsats i klubben og specielt med damerne de sidste tre sæsoner. Casper har været med til at skabe nogle gode rammer for dame senior 2, men har desværre valgt at søge nye udfordringer til kommende sæson.