Ikke kategoriseret — 26. april 2019 kl. 10:45

Cheftræner på Herrer Senior

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere Morten Rasmusson som ny cheftræner for vores herrer senior i Hillerød Håndbold Klub.

Morten har igennem flere år været en markant person i Hillerød Håndbold Klub både som cheftræner for flere af vores ungdomshold igennem årene og som frivillig ressource omkring både den daglige drift og løbende administration i klubben.

Udover sin praktiske erfaring både som ungdomstræner i Hillerød Håndbold Klub og som seniortræner for Hundesteds bedste herrehold samt som assistent da Hillerøds bedste herrerhold rykkede op i 2. division sidst, så har Morten gennemført et hav af trænerkurser, herunder Forbundets talenttræneruddannelse. I Morten, vil Hillerød Håndbold Klub således få en træner, der både er en absolut klubmand og en træner som ikke mindst også har den krævede teoretiske og praktiske erfaring til at skabe et inspirerende træningsmiljø og til at lede vores herrehold tilbage til 2 division.

På vegne Hillerød Håndbold Klub

Kenneth Nielsen