Nyheder — 11. juni 2018 kl. 21:31

Årets ungdomsspillere 2017/18

Cecilie Rasmussen og Mikkel Skjødt sammen med Dan Beck-Hansen fra Nordsjælland Håndbold

Ved fredagens afslutning i FrederiksborgCentret blev Cecilie Rasmussen U14 Piger og Mikkel Skjødt U14 Drenge kåret til årets ungdomsspillere.

Den flotte titel blev ledsaget af disse pæne ord fra trænere og ledere, der til daglig har fornøjelse af Cecilie og Mikkel.

Lidt ord om Cecilie:

Det er en spiller som har været i klubben siden hun var helt lille, og har været igennem en rigtig god udvikling. På trods af en svær sæson, har hun holdt hovedet højt, og taget et kæmpe ansvar på sine skuldre, Spilleren er altid klar til at give den en skalle i træningslokalet. Både i styrkerummet og i hallen. Hun er altid klar til at give en hjælpende hånd om det gælder frivilligt arbejde som boldsælger til NH’s kampe, til at give en hånd med til de yngre holds træning eller hvis holdet en årgang over mangler en spiller til kamp. Hun bakker altid op om fællesskabet i klubben, og er ofte i hallen for at se andre hold spille og deltager altid i stævner og andre arrangementer. Spillere har været med hele vejen gennem HRØ Talenttræning, som hun fortsat er en del af.

Årets spiller på pigesiden i Hillerød HK er Cecilie Rasmussen, U14 piger

Lidt ord om Mikkel:

Det er en spiller som besidder alle de værdier, som vi i Hillerød HK gerne vil forbindes med. Det er en spiller som igennem mange år har haft en helt fantastisk træningsflid. En spiller som ikke bare kommer til træningen for at blive trænet, men kommer og giver sig selv 110% i alle øvelser uanset om det er i hallen eller i styrkelokalet. Han har en ukuelig tilgang til spilletog fortsætter ufortrødent trods utallige knubs. Årets spiller på drenge siden er en helt igennem rar person, som bidrager på en enorm positiv måde både på og uden for banen, hvilket gør ham meget vellidt blandt holdkammerater. Han har været i Hillerød HK siden han var helt lille, og deltager til alle klubbens arrangementer, ligesom han er at finde i hallen når alle klubbens hold spiller på hjemmebane om søndagen. Spilleren har via disse egenskaber, trods en lille størrelse formået at gøre sig gældende i alle hans år i klubben.

Årets spiller på drengesiden i Hillerød HK er Mikkel Skjødt, U14 drenge

Kæmpe stort tillykke til dem begge. De vil få klubbens vandrepokal med indgraveret navn til hylden derhjemme hele næste sæson.